Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaten
Van goede kwaliteit Dubbele Muurdocument Koppen voor verkoop
Van goede kwaliteit Dubbele Muurdocument Koppen voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij zijn vrij zeker voor het feit dat deze een krachtige XinYaTai-leveranciers.

—— Peamit Ltd

Wij feliciteren XinYaTai groep instellen zeil, carrière ontwikkeld, maken briljant!

—— Dimex sa

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd. Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd. Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd. Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd. Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd.
bedrijf Receptie Kantoor Kanton Fair OET

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Merken : XINYATAI
Aantal werknemers : 240~260
Jaarlijkse omzet : 24,000,000-26,000,000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

De DIENST

 

Onze schaal

In 2015, heeft ons bedrijf een grote som van geld en gebouwd modern industrieterrein in economische de ontwikkelingsstreek van Wu Jia Shan besteed. Het gehele industrieterrein dat sqm 16.000 behandelt. Uitdrukking 1 is voltooid en voltooid in productie voor document koppen en deksels. Uitdrukking 2 is in aanbouw nu. Het zal in September worden gebeëindigd, en zal gebruikt worden voor plastic koppen en andere verwante verpakkende producten. Na de gehele projecten gezet in productie, zal de jaarlijkse waarde van de verkoopoutput meer dan 30 miljoen dollar bereiken.

 

Onze sterkte

Er zijn ongeveer 300 werknemers in onze fabriek. Wij houden één golfdocument machine, twee PE deklaagmachines, vier drukmachines (tot 7 kleuren), 150 middenmachines en 80 hoge snelheidsmachines in stofvrije installaties.

En wij bezitten dankzij de certificaten van FDA, van LFGB, van BV, SGS, FSC, COC-, enz. onze deskundigen, de geavanceerde productiemachines en het strikte technologische proces, wordt onze document koppen goed over de hele wereld verkocht binnen, en genietend van een goede reputatie in papierindustrie.

 

De optiek van de bedrijven

Met de doelstellingen van veiligheid, gezondheid en milieubescherming, SYTAI-is de groep geëngageerd een guider van het gezonde leven te zijn, een baken van menselijke milieubescherming carrière te zijn.

In de nabije toekomst, SYTAI-zal de groep de wereldvoedsel verpakking, het voedsel en drank de internationale onderneming worden, die tot de gezonde ontwikkeling van voedsel verpakkende en richtende gebieden bijdragen.

 

Onze verwachting

Wij danken oprecht uw steun aan ons! Wij streven zakelijke relaties altijd op lange termijn, stabiele en win-win met klanten van rondom de wereld na.

Als u in dit gebied geinteresseerd bent, gelieve te hebben geen aarzelen om ons voor meer informatie te contacteren. Het is onze eer om buitengewone kwaliteit en de dienst aan u tot stand te brengen!

Contactgegevens
Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Lily Liu

Tel.: 86-27-85899666

Fax: 86-27-84654833

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)