Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Dubbele Muurdocument Koppen voor verkoop
Van goede kwaliteit Dubbele Muurdocument Koppen voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij zijn vrij zeker voor het feit dat deze een krachtige XinYaTai-leveranciers.

—— Peamit Ltd

Wij feliciteren XinYaTai groep instellen zeil, carrière ontwikkeld, maken briljant!

—— Dimex sa

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd. Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd. Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd. Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd. Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd.
bedrijf Receptie Kantoor Kanton Fair OET

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Merken : XINYATAI
Aantal werknemers : 240~260
Jaarlijkse omzet : 24,000,000-26,000,000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Het Document van Wuhanxinyatai Productenco., Ltd

 

   Het Document van Wuhanxin Yatai productenco., Ltd werd opgericht in 2006, zich specialiseert in voedsel de industrie van de verpakkingscontainer, vastgesteld ontwerp, productie, verkoop in de integratie van. Het bedrijf heeft een nieuwe deklaagmachine, snijmachine, snijmachine, ging de drukmachine van zes kleurenflexo, automatische die-cutting machine, document cuppaper kopmachine en ander productiemateriaal vooruit. De onderneming ging ISO9001, QS-certificatie over, toekende de „integriteitseenheid“, „nationale kwaliteit, reputatie, de rangonderneming van het de dienstamerikaanse club van automobilisten“, „nationaal kwaliteits betrouwbaar merk“, „de betrouwbare ondernemings“ titel AAA+ van de niveaukwaliteit.

    Het bedrijf " s existingstaff van bijna 300 mensen, een moderne nieuwe installatie behandelt een gebied van ongeveer 40 acres. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn golfkop, Koffiekop, kop, reclamekop, de kop van de marktyoghurt, kom, kom onmiddellijke noedelsmarkt reclame, kom, popcornemmer, PS de dekkingsreeks van de kopkom, mooie verschijning, goede stijfheid, thepaper en de inkt heeft QS, SGS kwaliteitscertificering overgegaan.

    Het product best-selling Europa en Amerika, het Midden-Oosten meer dan 10 landen, en met succes ingegaan de internationale grote supermarkt, worden alle producten gemaakt van flexographic inktdruk op basis van water, overeenkomstig internationale milieu-eisen, gezondheid en smaakloos, gelieve te rusten verzekerd dat het gebruik van. De sterke technische kracht en kan aan de individuele behoeften van verschillende klanten voldoen, die de dienst van uitstekende kwaliteit verlenen voor klanten. De aanvang die van het bedrijf, het concept goed geloof, goede reputatie van de industrie en de stabiliteit van de productkwaliteit snel aanhangt van het bedrijf " s developmentchange, groeiende sterkte, is nu het voedsel van China de industrie bekende merken van de verpakkingscontainer. De bedrijven hangen eerst de „kwaliteit, van de bedrijfs klantentevredenheid“ principes aan, de „verplichting van het kwaliteitsbeleid aan de materialen van uitstekende kwaliteit, met prima technologie, prima producten, prima ontwikkeling om de markt te grijpen, verleent de prima dienst, prima merk“, om de producten van uitstekende kwaliteit te doen de weg van merk nemen. Xin Yatai zal „gebaseerd worden op binnenlands, de wereld, het jonge osdoel en het maken van het eerste merk van“ voedsel verpakkingscontainer.

 

Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd.

 

 Beste Kopende Agent,

      Welkom om de website van het Document van Wuhan te bezoeken XinYaTai Productenco., Ltd.

      Als vertegenwoordiger van al personeel in ons bedrijf, ben ik dankbaar voor uw zorg, steun en oprechte samenwerking.

      aan de vraag van ons modern leven aan te passen, hebben wij een grote inspanning om de manier te verbeteren communiceren over de hele wereld met elk gebied geleverd.

     Onze bedrijfnadruk op de voedsel industrie van de verpakkingscontainer, brengt het ontwerp, de productie en de verkoop samen. Tegenwoordig, zijn onze document broodje, document kopventilators, roomijsdocument koppen, enige muurdocument koppen, dubbele muurdocument koppen, het document van de rimpelingsmuur koppen, het document van de diamant dubbele muur koppen, popcornemmers en alle reeksen deksels wijd populair in de wereld, vooral in het Midden-Oosten, Europa en Amerika.

     Wij zijn een professioneel team, volledig van energie en creativiteit. Onze beste kwaliteit, prijs en dienst zijn de beste redenen voor ons om een belangrijk broodje in de het voedsel van de wereld te spelen industrie van de verpakkingscontainer.

     In de toekomst, zal elk van ons personeel samen met me, actiever geïmpliceerd in het vernieuwen onze document producten. Wij zijn zeker om de ruimte voor de ontwikkeling van ons bedrijf uit te breiden.

 

 

Contactgegevens
Wuhan Xinyatai Paper Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Lily Liu

Tel.: 86-27-85899666

Fax: 86-27-84654833

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)